divendres, 2 de juliol del 2010

Acaba el Cinefòrum amb un debat enriquidor

Aquest dimecres ha estat l'última sessió del cinefòrum organitzat per l'assemblea pels drets socials. Aquesta instància de diàleg ha fet un enriquidor debat al voltant de temàtiques relacionades amb les diferències.
Des del tracte desigual donat a les persones d'altres cultures, fins a l'anàlisi de gènere, els seus conflictes i la doble explotació, per dóna i per no europea. També s'ha analitzat l'explotació per concepte de classe social i les seves diferències depenent de si ets al sud o al nord del món. Tot això envoltat pel sistema comú a tots i totes, el capitalisme en les seves diverses formes i evolucions històriques.
El cinema ens ha ajudat per entendre aquests processos i ha estat l'eina per començar a parlar, des de les nostres diferències, el que pensem de com funciona el món i com podria canviar.
Us esperem a les properes activitats que organitza l'assemblea i agraïm a les persones que han vingut a les sessions del cinefòrum. Especialment al Ricard que ens ha preparat els reculls de pel·lícules.
Fins la propera!