dimecres, 9 de juny del 2010

Nota de valoració del taller de propostes i la cassolada del dilluns 7 de juny

Des de l'Assemblea pels drets socials de Vilafranca del Penedès valorem molt positivament la participació a la cassolada de rebuig a les retallades socials del govern de l'estat que va tenir lloc el passat dilluns 7 de juny. Volem agrair la nombrosa participació dels vilatans i vilatanes, que es van expressar el seu malestar a la plaça de la vila fen soroll afegint-se així al rebuig social generat pel paquet de mesures aprovades pel Govern espanyol. Mesures, que recordem impliquen retallades de drets socials de la població per servir els interessos dels poders econòmics internacionals (UE, Banc mundial, Fons Monetari Internacional...) i disminuirà la inversió pública necessària per uns serveis públics de qualitat i que millorin les condicions de vida de la gent.
D’aquesta manera, valorem positivament la participació en el taller de propostes de com sortir de la crisi sense disminuir els drets socials i fen activa la participació de cara a buscar solucions creatives i responsables amb la dignitat de la vida de les persones. Totes aquestes propostes les recollirem en un document i les farem públiques per a què es tinguin en compte alhora de fer política.
Amb tot això, l'Assemblea es proposa continuar activa en la defensa dels drets socials i convocarà a noves manifestacions, actes i activitats per a dur a terme els objectius de justícia i democràcia per a la nostra societat, ja que creiem que l’onada de retallades socials neoliberals no s’acaben aquí.
Finalment, volem manifestar la nostra preocupació per la reforma laboral anunciada pel govern, rebutgem enèrgicament qualsevol retallada dels drets laborals, a més de l'alta taxa d'atur que avui pateixen els i les treballadores, com també les properes retallades en el sistema públic de pensions. Mesures retroactives neoconservadores que no podem permetre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Perquè no publiqueu els meus comentaris? Perquè no sou capaços de discutir les meves opinions? Que potser són tant certes que us desmonten els arguments? Quina justificació hi ha per mantenir els privilegis dels funcionaris? Perquè el socialisme, el comunisme i el sindicalisme, defensors de les igualtats dels treballadors, defensen els privilegis del funcionariat? Tant molestes són les meves preguntes?

...Quins drets socials tenim? ha dit...

Perdona per no publicar-ho abans, hi havia una configuració mal feta al bloc.
Les teves preguntes són benvingudes.
Per la meva part, només dir-te que a mi m'agradaria que tothom pugui tenir aquests beneficis, que no són cap privilegi, sino un dret guanyat, la lluita és perque tothom pugui gaudir-los.