dijous, 6 de gener del 2011

II Jornada pels Drets Socials a Vilafranca el 15 de Gener de 2011

És hora que comencem a parlar i a conèixer aspectes bàsics sobre el model social en què vivim i que volem. És hora de construir i organitzar les diferents demandes socials.
Necessitem parlar d’aquests temes, ja sigui per la importància que tenen els drets socials, com per la possibilitat d’assolir una vida més digna i democràtica.
Necessitem nous instruments democràtics i populars que reflecteixin els plantejaments de les organitzacions i de les persones de la Vila, fent de la participació directa una manera efectiva de trobar solucions als nostres problemes.
Necessitem la implicació dels diversos agents socials de la Vila per definir la política social, per posar fi a les desigualtats i a la discriminació de tota mena i generar un projecte comú per a totes i tots els vilatans.
Necessitem el treball conjunt de totes les organitzacions que desenvolupen una tasca de caire social i que volen construir una vila amb consciència i vocació veritablement alternativa.
Per tot això i perquè volem començar a treballar us convidem a participar a la
II JORNADA PELS DRETS SOCIALS / 15 DE GENER DE 2011 / VILAFRANCA DEL PENEDÈS

PROGRAMA

9.30 Inscripcions
9.50 Benvinguda i inici
10.00 Presentació: Models socials i polítiques d'ocupació (amb Natàlia Rosetti doctora en Ciències Polítiques per la UAB)
10.30 Dret a l’habitatge (amb Antonio Madrid)
11.00 Descans
11.15 La Reforma laboral i el dret al treball (amb Vidal Aragonés advocat laboralista del Col·lectiu Ronda)
11.45 La Reforma de les pensions i el dret a les prestacions socials (amb Ermengol Gassiot arqueòleg de la UAB)
12.15 Descans
12.30 DEBAT FINAL
14h Fi de la Jornada i Dinar


VINE I PARTICIPA!