dimarts, 18 de juny del 2013

El 29J, totes a la mani antifeixista del Vendrell!

L'ASSEMBLEA PELS DRETS SOCIALS DE VILAFRANCA FA UNA CRIDA A PARTICIPAR A LA MANIFESTACIÓ CONTRA EL FEIXISME AL VENDRELL

El dissabte 29 de juny hi haurà una manifestació nacional contra el feixisme i el racisme al Vendrell. I des de l'Assemblea pels Drets Socials de Vilafranca fem una crida a participar-hi. La mobilització sortirà de la Rambla del Vendrell a les 11:30h.
La campanya neix arran de la presentació per part de la PxC d’una denúncia contra una militant de la CUP del Vendrell per haver definit el partit, amb cinc regidors al Vendrell , com a partit racista i feixista.
I és que com diu el manifest de la campanya  'PxC ha crispat la convicència, aprofitant el descontentament social per atacar els més dèbils i aconseguir benefici electoral'. El document també denuncia la normalitat institucional de què gaudeix actualment la formació ultradretana.
Des de l'Assemblea tenim la convicció de que cal plantar cara al racisme i al feixisme lluitant contra els mites, les mentides i la demagògia que el discurs racista de PxC intenta inocular en la nostra societat.
És intolerable que es busquin culpabilitats en les persones immigrants per una crisi econòmica porovocada per l'avarícia d'entitats financeres i empreses immobiliàries. Des de l'Assemblea tenim clar que la crisi l'han de pagar els rics i que la lluita anticapitalista la volem fer juntes, autòctones i immigrants, perquè som les classes populars les que hem de prendre consciència i passar a l'acció. I
A Vilafranca ja es va fer una gran manifestació de rebuig a un acte racista de PxC el 25 d'abril de 2010. Ara doncs, cal tornar a sortir al carrer i ser solidàries amb un altre poble penedesenc acaparat pel discurs d'odi xenòfob de PxC i deixar clar que al Penedès i arreu el feixisme i el racisme no hi tenen cabuda.